In Azië kennen ze het systeem al een tijdje als PS Vita TV, maar hier gaat het zwarte doosje van Sony gewoon PS TV heten. Voor €99 haal je het zwarte doosje vol Sony entertainment in huis.

Zoals de Aziatische naam al doet vermoeden, is het zwarte doosje vooral een PS Vita die je rechtstreeks aansluit op je TV. Hierdoor kun je ook bij alle games en services die Sony via PSN of haar Entertainment netwerk aanbiedt.

Heb je al een Playstation 4 in huis, kun je remote play gebruiken om op de aangesloten TV gewoon Playstation 4 games en content af te spelen. Je verlegt de Playstation 4 ervaring daarmee gewoon naar een tweede TV.

Ook Playstation 3 gamers kunnen later dit jaar aan de slag met streaming. Via Playstation Now zal de PS TV games vanaf een Playstation 3 console kunnen streamen.

Verder kun je natuurlijk alle klassieke PSP en PS Vita games downloaden vanaf PSN en je kunt er ook PS Vita kaartjes in proppen. De PS Vita is bovendien compatible met zowel de Dualshock 3 als de Dualshock 4 controller.

PS TV is vanaf dit najaar verkrijgbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.