Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Spotify vervang Sony’s Music Unlimited op de Playstation

Hoewel Sony jaren haar best heeft gedaan om Music Unlimited populair te maken, lijkt Sony nu toch de handdoek in de ring te hebben gegooid. Het wisselt op de Playstation haar Music Unlimited dienst in voor Spotify.

Naast dat het voortaan mogelijk is om ‘gewoon’ muziek op de consoles te streamen, is er meteen al spraken van een diepe integratie met Spotify. Zo zal het in veel games mogelijk worden om jouw Spotify playlists op de achtergrond te streamen waardoor de gaming ervaring net even iets persoonlijker gaat worden. Via Spotify Connect is het bovendien mogelijk om jouw smartphone als afstandsbediening voor de muziek op de Playstation 3 of Playstation 4 te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.