GadgetGear.nl

Spotify vervang Sony’s Music Unlimited op de Playstation

Hoewel Sony jaren haar best heeft gedaan om Music Unlimited populair te maken, lijkt Sony nu toch de handdoek in de ring te hebben gegooid. Het wisselt op de Playstation haar Music Unlimited dienst in voor Spotify.

Naast dat het voortaan mogelijk is om ‘gewoon’ muziek op de consoles te streamen, is er meteen al spraken van een diepe integratie met Spotify. Zo zal het in veel games mogelijk worden om jouw Spotify playlists op de achtergrond te streamen waardoor de gaming ervaring net even iets persoonlijker gaat worden. Via Spotify Connect is het bovendien mogelijk om jouw smartphone als afstandsbediening voor de muziek op de Playstation 3 of Playstation 4 te gebruiken.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten