Hoewel Sony jaren haar best heeft gedaan om Music Unlimited populair te maken, lijkt Sony nu toch de handdoek in de ring te hebben gegooid. Het wisselt op de Playstation haar Music Unlimited dienst in voor Spotify.

Naast dat het voortaan mogelijk is om ‘gewoon’ muziek op de consoles te streamen, is er meteen al spraken van een diepe integratie met Spotify. Zo zal het in veel games mogelijk worden om jouw Spotify playlists op de achtergrond te streamen waardoor de gaming ervaring net even iets persoonlijker gaat worden. Via Spotify Connect is het bovendien mogelijk om jouw smartphone als afstandsbediening voor de muziek op de Playstation 3 of Playstation 4 te gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.