Dat A-Solar met de Nova Backpack een leuke rugzak in de markt zet word bewezen door Ralph Lauren. Het designmerk heeft nu ook een rugzak met zonnecellen op de markt gezet. We geven toe, hij ziet er waanzinnig goed uit, maar het is natuurlijk een Ralph Lauren. Je hebt er dus een dikke portemonnee voor nodig, zeker in vergelijking tot het Hollandse product.

De rugzak van Ralph Lauren bevat vier losse strips met zonnepanelen. Het grote voordeel daarvan is dat ze buigzaam zijn en dus meer plaats in mogen nemen. Net als bij de Nova Backpack heeft Ralph Lauren ervoor gekozen om er een losse accu/USBlader aan te hangen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.