Zeeman Albert
Zeeman Albert

Review: Case Logic Bryker Backpack Roller, carry on rugzak

Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • mooie rugzak
  • trolley functie verborgen
  • trolley
  • opbergmogelijkheden
  • blijft staan
  • laptoptas
  • prijs

THE BAD

  • niet extreem waterdicht

Zoek je een handige rugzak om op reis naast kleding ook een camera en laptop mee te nemen, dan lijkt de Case Logic Bryker een slimme oplossing. Maar dat kan je enkel in de praktijk testen. Wij namen de rugzak mee naar twee beurzen in het buitenland.

De pr-man garandeerde dat deze Case Logic rugzak een noviteit is. Een dergelijke claim komt haast wekelijks in onze mailbox. Op Kickstarter zien we met regelmaat weer een nieuwe rugzak of trolly met allerlei handige features. Benieuwd naar de mogelijkheden pakken we de rugzak uit. Op het oog een gewone zwarte rugzak met een handgreep aan de bovenkant en prettige draaggordels. Op het eerste gezicht dus een gewone rugzak met nette afwerking en goede ritsen.

 

Noviteiten

Wat direct opvalt is dat de rugzak gewoon uit zichzelf stevig blijft staan. Het volledig onzichtbare frame en de stevige onderkant zorgen hiervoor. Een flap verbergt de trolley wielen. Wie het niet weet, ziet ze echt niet. Het is een prettige rugzak die dus goed blijft staan. Wie meer tassen wil voor verschillende sets met apparatuur heeft hier al een voordeel te pakken. De rugzak is met zelfde exemplaren netjes in een rijtje te plaatsen. Ongeacht de inhoud.

Op beurzen of luchthavens wil je niet altijd met een rugzak lopen. In een mum van tijd is de Backpack Roller omgetoverd in een trolley. Uit het ritje aan de bovenkant trekken we de trekstang. Het flapje dat de wielen maskeert is makkelijk op te bergen. Zo heb je dus de rugzak omgetoverd in een trolly. De Draaghengsels hoef je niet op te bergen wat die kan je strak trekken zodat je er niet over struikelt. Ook zijn ze weg te stoppen in de sleuf die je op de achterkant kan gebruiken om de rugzak over een carry-on koffer hendel te bevestigen.

Binnenwerk

In de Bryker rugzak is een special vak ruimte voor een laptop van maximaal 15,6″ en een tablet van maximaal 10,5”. De

laptophoes kan worden verwijderd zodat een groot vak ontstaat voor maximale opbergruimte. Elastische banden houden boeken, documenten, kleding en logeerspullen op hun plek. Zo is de Bryker perfect voor dagelijkse trips naar school of kantoor, maar ook voor een weekend weg. De polyester stof kan tegen een buitje, maar voor echte waterdichtheid moet je een andere rugzak overwegen.

Conclusie

De Bryker heeft ons verrast in veelzijdigheid en degelijkheid. De prijs is eigenlijk een no-brainer voor wie een rugzak/trolley zoekt van deze kwaliteit.

De Bryker Roller kost ongeveer 99 Euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.