Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xperia Play 28 Maart in de Schappen

Slechts drie dagen na de release van de Nintendo 3DS en de Apple iPad 2 verschijnt er nog een must-have in de Nederlandse schappen en wel de Xperia Play van Sony Ericsson. Nederland is weer één van de eerste, net als toen Sony Ericsson de Zeemote in onze markt introduceerde.

Er zijn diverse acties op touw gezet om de introductie van de Xperia Play kracht bij te zetten. Zo is het in de nieuwe Connected World vestigingen van de Phone House mogelijk om tijdens de lancering een Xperia Play te winnen. Voor alle details over de Xperia Play lees je onze eerdere post.

2 reacties

  1. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk ben van deze telefoon. Het enige dat jammer is, is dat Sony er weer voor kiest om alleen aangepaste versies van de oudste Playstation games aan te bieden en waarschijnlijk niet voor € 0,79 o.i.d.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.