Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

De OnePlus 6T zal op 30 oktober worden gelanceerd in New York

Hij komt eraan, de belangrijkste lancering van OnePlus sinds de OnePlus 6. Maar dat is logisch met een opvolger ;-). De OnePlus 6T zal naar verwachting een opgevoerde versie worden van de huidige OnePlus 6.

De smartphones van OnePlus zijn doorgaans een enorm verkoopsucces voor het merk. Voornamelijk omdat ze agressief geprijsd de markt in worden gezet. De snelste chipset voor iets meer dan de helft van een normaal vlaggenschip.

Al claimt OnePlus geen vast patroon, we zien opnieuw een T uitvoering de markt op komen. De verschillen tussen de OnePlus 5 en de OnePlus 5T waren enorm. Het toestel werd slanker en kreeg een veel beter 18:9 display. Op basis van de afbeeldingen die nu al zijn gelekt, verwachten we wederom een enorme verandering in het design en verder vooral verfijning in het toestel.

De lancering van de OnePlus 6T is dit jaar in New York. Daar zal het toestel op 30 september om 16:00 gepresenteerd worden. Fans van het merk kunnen een ticket kopen voor de lancering en krijgen in ruil een gewilde goodie bag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.