GadgetGear.nl

De OnePlus 6T zal op 30 oktober worden gelanceerd in New York

Hij komt eraan, de belangrijkste lancering van OnePlus sinds de OnePlus 6. Maar dat is logisch met een opvolger ;-). De OnePlus 6T zal naar verwachting een opgevoerde versie worden van de huidige OnePlus 6.

De smartphones van OnePlus zijn doorgaans een enorm verkoopsucces voor het merk. Voornamelijk omdat ze agressief geprijsd de markt in worden gezet. De snelste chipset voor iets meer dan de helft van een normaal vlaggenschip.

Al claimt OnePlus geen vast patroon, we zien opnieuw een T uitvoering de markt op komen. De verschillen tussen de OnePlus 5 en de OnePlus 5T waren enorm. Het toestel werd slanker en kreeg een veel beter 18:9 display. Op basis van de afbeeldingen die nu al zijn gelekt, verwachten we wederom een enorme verandering in het design en verder vooral verfijning in het toestel.

De lancering van de OnePlus 6T is dit jaar in New York. Daar zal het toestel op 30 september om 16:00 gepresenteerd worden. Fans van het merk kunnen een ticket kopen voor de lancering en krijgen in ruil een gewilde goodie bag.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten