HTC’s Shooter of Evo 3D Onthuld!?

HTC is altijd druk bezig nieuwe Smartphones te ontwerpen. Deze week lekten de benchmarks van hun eerste 3D telefoon uit die ze ook nog eens hebben uitgerust met een dualcore CPU. In eerste instantie maakt HTC de telefoon exclusief voor het Amerikaanse Sprint.

De telefoon gaat voor nu dus onder twee namen door het leven. De HTC Shooter, wat mogelijk de werknaam is, en de HTC Evo 3D. De keuze voor een dualcore CPU is geen verkeerde als we naar de specs kijken. Omdat ieder oog slechts de helft van het aantal beeldlijnen ontvangt (vergelijkbaar met de Nintendo 3DS), moet het toestel van een fors scherm worden voorzien. HTC lijkt dan ook te hebben gekozen voor een 4.3 Inch 960×540 Display, vergelijkbaar met dat van de Motorola Atrix.

Voor de CPU heeft HTC traditioneel voor een chip van Qualcomm gekozen en wel de MSM8260. Deze bevat twee cores op 1.2Ghz in combinatie met de Adrino 220 GPU. Onder welke naam en wanneer we deze telefoon in Nederland gaan zien weten we nog niet, maar lang zal het niet duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events