Arjan Olsder
Arjan Olsder

Voorraden Playstation Move Controllers Raken Uitgeput

Hoewel we hier in Nederland nog zat Move controllers in de schappen zien liggen, dreigt het in Amerika en de rest van Europa helemaal mis te gaan. Na de Kinect lijkt nu ook de Move controller voorraad op te raken.

Hieruit blijkt dat Sony het succes van de move compleet heeft onderschat. In alle continenten waar Sony de Move in de schappen heeft liggen is de vraag hoger dan het aanbod en deze situatie zal tot Januari/Februari blijven bestaan. In de eerste maand van de verkoop wist Sony al 2.5 miljoen controllers te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.