Logo GadgetGear.nl
cookingtotem stacked (1)
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

Preview: de innovatieve CookingTotem

CookingTotem, introduceert met trots de revolutionaire 10-delige anti-aanbakkookset, ontworpen om de manier waarop mensen koken te veranderen. Deze praktische set biedt een oplossing voor iedereen die op zoek is naar efficiëntie en kwaliteit in de keuken.

De CookingTotem kookset is ontworpen met de moderne keuken in gedachten. Dankzij het slanke, stapelbare ontwerp is deze set ideaal voor de kleinere keukens of voor iedereen die zijn keuken netjes en georganiseerd zal houden. De set is volledig vrij van schadelijke chemicaliën zoals PFOA en PFAS.

Wat deze kookset echt bijzonder maakt, is de multifunctionaliteit. De set bevat diverse pannen, een universeel deksel en afneembare handgrepen, wat zorgt voor ultieme flexibiliteit. Of je nu wilt grillen, bakken, braden of serveren, de CookingTotem-set biedt voor elke kookstijl een handige oplossing. Bovendien zijn de pannen ovenbestendig tot 220°C (zonder deksels en handgrepen) en vaatwasser bestendig.

Bovendien is de CookingTotem compatibel met alle warmtebronnen.

De CookingTotem kookset is nu beschikbaar en wordt geleverd met een 30-dagen proefperiode en een garantie van 2 jaar.

Wij hebben een CookingTotem mogen ontvangen en zullen binnenkort komen met een uitgebreide review.

Eén reactie

  1. Jammer dat er niet wat eerste ervaringen worden meegenomen in deze preview en er niet wat echte foto’s meegenomen zijn. Maar ben erg benieuwd naar de review!

    Ik kan trouwens wel klikken op de foto’s, maar dan wordt vervolgens de pagina herladen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.