Logo GadgetGear.nl
minix gan reisladers
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Minix lanceert bijzondere GaN reisladers

De zomervakantie staat op het punt van uitbreken. Dé tijd dat iedereen die wat verder reist, weer reisstekkers inslaat. Minix combineert de traditionele reisstekker nu met een GaN lader.

De nieuwe series Minix Travel Chargers combineren de functionaliteit van een reisstekker met een compacte GaN lader. Daardoor kun je niet alleen jouw 230v apparaten in de stekker steken, maar ook direct jouw smartphone, tablet, eReader en laptop van stroom voorzien. Afhankelijk van het model, leveren deze je tot 140 Watt aan laadstroom via standaarden als Qualcomm Quick Charge 4+ en PowerDelivery 3.0 en 3.1.

Het buitenlandse stroomnet kan verraderlijk zijn. Dus plaatst Minix er twee 10 ampère zekeringen in. De behuizing is vlamvertragend en er zit thermische beveiliging in. Deze laders zijn CE, FCC en RoHS gecertificeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.