Logo GadgetGear.nl
goxtreme black manta met telefoon
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

GoXtreme lanceert haar 5K Black Manta actioncam

De zomer komt eraan. Tijd om avonturen vast te leggen. Waar het momenteel stil lijkt in actioncamland, komt GoXtreme ineens met haar 5K Black Manta actioncam aanzetten.

De Black Manta van GoXtreme is een actioncam op basis van een Sony beeldsensor. Deze kan opnemen in 5K resolutie met 30 beelden per seconde. Of beter nog, 4K/2.7K met 60 beelden per seconde. Die framerate is natuurlijk enorm belangrijk bij actiebeelden. Ga je echt hard, kun je overigens ook nog FullHD gaan met 120 beelden per seconde.

Bediening gaat via het 2” touchscreen achter op de camera. Opnemen doe je op MicroSD kaarten. Ter ondersteuning komt hij ook met een app voor zowel Android als iOS.

Opvallend genoeg, plaatst GoXtreme deze camera in haar ‘advanced’ categorie, wat het middensegment lijkt te zijn. Echter heeft de Black Manta met haar dual-display een belangrijke feature die toch echt ontbreekt bij de Pro camera’s van het merk. Ook is deze zelf al tot 20 meter waterdicht, waar de pro camera’s van een waterdichte behuizing voorzien moeten worden.

GoXtreme weet dat het niet met de camerahardware alleen kan scoren. Insta360 en GoPro kunnen dat als marktleiders wel. Daarom vult GoXtreme jouw uitrusting meteen aan met alle basisaccessoires die je kunt bedenken en een draadloze microfoon met een bereik van 20 meter. Die microfoon is meteen ook een afstandsbediening en dat maakt deze camera ook heel interessant voor vloggers.

goxtreme black manta actioncam

De GoXtreme Black Manta actioncam moet €219,90 gaan kosten.

GoXtreme Manta kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.