GoPro Hero 10 gelekt

GoPro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

GoPro komt binnenkort alweer met haar tiende generatie actioncams op de markt. De eerste afbeeldingen van de nieuwe actioncam zijn deze week op internet gelekt.

Wat je ziet in deze post zijn naar verwachting de afbeeldingen van de GoPro Hero 10 Black Edition. Hoewel het om afbeeldingen gaat, zijn er ook speculaties over de hardware in de camera. Zo zou GoPro overschakelen op de nieuwe GP2 chipset. Hierdoor moet de camera video in hogere bitrates op kunnen nemen.

Je moet dan in maximaal 5.3K resolutie kunnen filmen op 60 frames per seconde. Op de standaard 4K resolutie moet je daardoor maar liefst 120 frames per seconde moeten kunnen behalen. We gokken op basis hiervan dat de chipset ook 8K op 30 FPS aan zou moeten kunnen, maar dat is voor een actioncam geen heel interessante USP. Immers gebruik je een GoPro voor snelle acties en dan is 30FPS geen toffe opnamesnelheid.

GoPro Hero 10 Black Edition

Om dit mogelijk te maken, zou de behuizing worden ingelegd met een 23 megapixel CMOS sensor. Dat zijn weer net iets meer megapixels dan van de GoPro Hero 9 Black Edition. De chipset zou in combinatie met de nieuwe beeldsensor ook HyperSmooth 4.0 beeldstabilisatie introduceren. Tijdens mijn test van de Hero 7 Black Edition was ik al enorm onder de indruk van de eerste generatie.

De behuizing laat ook zien dat we weer twee displays krijgen. Één achterop die het volle beeld laat zien. De andere zit voorop zodat je kunt zien hoe je zelf wordt gefilmd. Dit beeld lijkt wel iets gekropt te worden, zoals Samsung dit bijvoorbeeld ook doet op de Galaxy Z Flip3 5G waarvan je woensdag de review leest.

Ook lijkt het erop dat GoPro jou als koper nog steeds voorziet van echt alles dat je nodig hebt. In de verpakking zit naast een USB kabel ook nog gewoon een USB lader, maar er lijkt ook een softcase in te zitten.

De geruchten en afbeeldingen zijn afkomstig van WinFuture.

GoPro kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram