VTech lanceert de Kidizoom Vlogcam voor kids

VTech Kidizoom Vloggercam kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Wordt jouw kind de nieuwe topvlogger van Nederland? Speelgoedfabrikant Vtech komt nu met een vlogcamera speciaal gericht op kinderen; de Vtech Kidizoom Vloggercam.

De camera stelt kinderen niet alleen in staat om videoclipjes te schieten, maar ook om deze op de camera zelf te bewerken en te delen. Vtech heeft het geheel gebouwd in een behuizing die tegen een stootje moet kunnen en met een 2,4 inch LCD touchscreen. De camera komt zelf met 256MB opslaggeheugen, maar dat kan met een microSD kaart worden vergroot met maximaal 32GB opslaggeheugen.

Vtech Kiddizoom Vloggercam

Vtech heeft ook een green screen feature aan de camea toegevoegd. Ze kunnen kinderen gemakkelijk de achtergrond vervangen of zichzelf (deels) onzichtbaar maken door groene kledingstukken aan te trekken.

De Vtech Kidizoom Vloggercam schiet foto’s op 5 megapixels. De camera filmt op 720p resolutie. Om video’s over te zetten naar de computer, gebruik je een USB kabel. De camera gaat €79,95 kosten.

VTech Kidizoom Vloggercam kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram