Logo GadgetGear.nl
Vredestein Ultrac Pro
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Vredestein introduceert haar Ultrac Pro (EV) zomerband

Apollo Tyres stuurde maarliefst drie verschillende persberichten over dezelfde nieuwe zomerband voor bolides met- en zonder verbrandingsmotor.

De Vredestein Ultrac Pro is een UUHP band, wat staat voor Ultra-ultra-high-performance. Wie ultra al goed vond, krijgt nu dus nog meer ultra om de velgjes. De zomerband wordt gelanceerd door 18” tot 24” velgen en moet een nog kortere remweg opleveren dan haar voorganger. Deze krijgt dan ook het A label voor grip op droog en nat wegdek. Bovendien is de band geschikt voor iedereen die graag de grenzen opzoekt, want je kunt deze tot 300km/h berijden. Een 12% lagere rolweerstand dan de voorganger zorgt voor een lager verbruik van jouw wagen. Het ontwerp van de band heeft een wijzerplaat-look meegekregen. Dit is ontworpen door het team van Italdesign. Echter hebben we alleen bovenstaande foto van een stukje van de autoband bij het persbericht aangetroffen. De band rolt dit voorjaar al de eerste garages uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.