Logo GadgetGear.nl
House Of Marley Duo Speaker
Picture of Roy Christiani
Roy Christiani

Review : House Of Marley Speaker Duo

Roy Christiani beoordeelde namens GadgetGear de House Of Marley Duo Speaker Black met 5 sterren.

THE GOOD

  • Duurzaam geproduceerd
  • Goed geluid
  • Uniek design

THE BAD

  • Minder geschikt voor grote ruimte

Over House Of Marley

House Of Marley is een merk dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan duurzaamheid en de filosofie van Bob Marley. Het bedrijf maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en steunt wereldwijde herbebossingsprojecten door een percentage van hun opbrengsten te doneren. Dit maakt elk product van House Of Marley niet alleen een technologisch hoogstandje, maar ook een statement voor een betere wereld.

House Of Marley Duo Speaker
House Of Marley Duo Speaker

Unboxing van de House Of Marley Get Together Duo Speaker

De unboxing-ervaring is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als het product zelf. Het is het eerste fysieke contact dat je hebt met je nieuwe aanwinst en kan veel zeggen over de filosofie en waarden van het merk. House Of Marley blijft trouw aan zijn duurzame ethos door gebruik te maken van milieuvriendelijke en recyclebare materialen voor hun verpakking. De buitenkant van de doos is stijlvol met afbeeldingen en informatie over de speaker en zijn duurzame eigenschappen. Bij het openen van de doos word je begroet door de speakers zelf, zorgvuldig ingepakt om ze te beschermen tijdens het transport. Naast de twee Get Together Duo speakers vind je in de doos:

  • Een stroomkabel voor de bedrade speaker.
  • Een USB-oplaadkabel voor de draadloze speaker.
  • Een beknopte handleiding en garantie-informatie.

 

Design

De Get Together Duo speakers stralen een onmiskenbare House Of Marley vibe uit die naadloos aansluit bij de filosofie van het merk: stijlvol, duurzaam en geïnspireerd door de natuur. De speakers komen in een elegante zwarte kleur die een gevoel van verfijning en tijdloosheid uitstraalt. Deze kleurkeuze maakt de speaker geschikt voor vrijwel elk interieur, van modern tot klassiek. Maar het is niet alleen de kleur die indruk maakt; het is ook het materiaalgebruik dat het hart van elke milieubewuste muziekliefhebber sneller doet kloppen. De voorzijde van de speaker is afgewerkt met bamboe, wat zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Dit hout is niet alleen mooi, maar ook milieuvriendelijk. Bamboe is namelijk een snelgroeiend materiaal dat minder impact heeft op het milieu vergeleken met traditionele houtsoorten. De vormgeving van de Get Together Duo is zowel functioneel als aantrekkelijk. De speakers hebben een strak, rechthoekig design met afgeronde hoeken. De afmetingen zijn compact genoeg om de speaker eenvoudig in verschillende ruimtes te plaatsen, zonder dat het ten koste gaat van de geluidskwaliteit.

House Of Marley Duo Speaker
House Of Marley Duo Speaker Functionaliteiten van de House Of Marley Get Together Duo Speaker

 

Fuctionaliteiten

De House Of Marley Get Together Duo speaker is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar biedt ook een reeks interessante functies waaronder:

 

Draadloze en Bedrade Capaciteiten

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Get Together Duo is de combinatie van een draadloze en een bedrade speaker. Dit biedt een unieke flexibiliteit. De draadloze speaker kan makkelijk meegenomen worden naar verschillende ruimtes in huis of zelfs naar buiten, terwijl de bedrade speaker een vaste plek in je woonkamer of werkruimte kan hebben.

 

Bluetooth Connectiviteit House Of Marley Get Together Duo

Met Bluetooth 5.0 biedt de Get Together Duo een stabiele en snelle draadloze verbinding. Dit maakt het eenvoudig om je smartphone, tablet of een ander Bluetooth-apparaat te koppelen en muziek af te spelen. De speaker onthoudt ook eerder gekoppelde apparaten, wat het opnieuw verbinden snel en probleemloos maakt.

 

Lange Batterijduur

De draadloze speaker van de Get Together Duo heeft een indrukwekkende batterijduur van tot 20 uur. Dit betekent dat je de hele dag kunt genieten van je muziek, zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de speaker.

House Of Marley Duo Speaker
House Of Marley Duo Speaker

Milieuvriendelijke Materialen

Een belangrijk kenmerk van House Of Marley-producten is hun gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen. De Get Together Duo is daarop geen uitzondering. De gebruikte materialen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar dragen ook bij aan de algehele duurzaamheid en kwaliteit van de speaker.

 

Compatibiliteit met Andere House Of Marley Producten

De Get Together Duo is ontworpen om naadloos samen te werken met andere producten van House Of Marley, zoals de Stir It Up platenspeler. Deze compatibiliteit versterkt de veelzijdigheid en de gebruikswaarde van de speaker.

 

Gebruiksvriendelijke Bediening

De bedieningselementen op de Get Together Duo zijn intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Dit omvat functies voor het aanpassen van het volume, het afspelen/pauzeren van muziek en het koppelen via Bluetooth. 

 

Geluidskwaliteit van de House Of Marley Get Together Duo Speaker

De House Of Marley Get Together Duo speaker belooft niet alleen een visueel aantrekkelijk en duurzaam design, maar ook een uitstekende geluidsbeleving. De Get Together Duo staat dan ook bekend om zijn warme en rijke geluid. Dit is te danken aan de zorgvuldig ontworpen akoestische elementen die de speaker rijkdom en diepte geven. De balans tussen bas, midden en hoge tonen is voor een speaker in deze prijs categorie goed. De bas is krachtig en diep, zonder overweldigend te zijn, wat bijdraagt aan een vol en rond geluid. Midden tonen zijn helder en gedetailleerd, ideaal voor het genieten van vocalen en akoestische instrumenten. De hoge tonen zijn scherp en helder, zonder schril te worden, waardoor het totaalplaatje goed in balans blijft.

Het geluid van de Marley Get Together Duo is afkomstig van de full-range luidsprekers bestaande uit een 15 watt sterke woofer in combinatie met 5 watt tweeter. De term ’15 watt’ verwijst naar het vermogen van de luidspreker. In eenvoudige termen betekent dit de hoeveelheid energie die de luidspreker kan gebruiken om geluid te produceren. Hoewel meer wattage vaak geassocieerd wordt met een hoger volume, is het ook belangrijk voor de algehele geluidskwaliteit. Een 15 watt luidspreker in een goed ontworpen speaker zoals de Get Together Duo kan een verrassend krachtig en helder geluid leveren. 

House Of Marley Duo Speaker
House Of Marley Duo Speaker

‘Full Range’ Uitleg

‘Full range’ houdt in dat de luidspreker in staat is om een breed scala aan frequenties te dekken, van lage bastonen tot hoge tonen. Dit zorgt voor een completere en rijkere geluidsbeleving. In de Get Together Duo betekent dit dat de luidspreker zowel de diepe bas als de heldere hoge tonen kan weergeven zonder dat je extra speakers of subwoofers nodig hebt.

 

Volume Prestaties en Vervorming

Bij hogere volumes behoudt de Get Together Duo zijn helderheid en balans. Er is weinig merkbare vervorming, zelfs niet als het volume wordt opgevoerd. Hou er wel rekening mee dat dit compacte speakers zijn waardoor deze minder geschikt zijn om te gebruiken in een grote ruimtes. 

 

Prijs

De Get Together Duo van House Of Marley bevindt zich in de midden- tot hogere prijsklasse voor draadloze speakers. In vergelijking met andere speakers in dezelfde prijsklasse, onderscheidt de Get Together Duo zich door zijn nadruk op duurzaamheid en zijn milieuvriendelijke benadering. Hoewel er goedkopere alternatieven op de markt zijn, bieden weinig concurrenten dezelfde combinatie van ecologisch bewustzijn, kwaliteit en design.

 

Conclusie

De House Of Marley Get Together Duo is meer dan een speaker; het is een statement. Een statement van kwaliteit, duurzaamheid en stijl. Het combineert superieure geluidskwaliteit met ecologisch bewustzijn, wat het een unieke positie geeft in de markt. Voor wie bereid is te investeren in een speaker die op alle fronten uitblinkt, is de Get Together Duo een uitstekende keuze.

 

Marley Get Together Duo Bluetooth Speaker - Boekenplank speakers - Stereo set - 2 in 1 - Hifi speaker - Zwart kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.