Logo GadgetGear.nl
iPhone 12
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Apple mag de iPhone 12 weer verkopen in Frankrijk

Goed nieuws voor fans van de iPhone 12. Hoewel het toestel hier in Nederland nog wordt onderzocht op een teveel aan straling, heeft Apple het probleem in Frankrijk weten op te lossen.

Frankrijk dwong Apple-verkopers onlangs de iPhone 12 uit de schappen te halen omdat de toestellen teveel straling genereerde. Hoewel Apple niet van mening was dat die straling schadelijk is voor de gebruiker, was de autoriteit in Frankrijk het daar niet mee eens. Als gevolg van het verkoopverbod, stelden ook andere landen zoals Nederland een onderzoek naar de iPhone 12 in.

Ondertussen heeft Apple het probleem in Frankrijk weten te sussen. Het heeft een software update uitgebracht die de hoeveelheid straling terugbrengt. De verwachting is dat Apple dit ook in andere landen doet waar zorgen zijn over de straling van het toestel. In hoeverre het bereik van het toestel nu minder is, is onbekend. Die straling had immers een doel.

iPhone 12 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.