Logo GadgetGear.nl
Sennheiser SoundProtex
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sennheiser introduceert bijzondere gehoorbeschermers voor concertgangers

Jaren geleden mocht ik al eens de bijzondere Knops gehoorbeschermers testen. Deden goed wat ze moesten doen, maar heel praktisch waren ze niet. Het Duitse Sennheiser stort zich met haar SoundProtex op dezelfde markt, maar lijkt het wat slimmer aan te pakken.

Gehoorbescherming tijdens concerten is altijd een ding. Piep in je oren of minder goed geluid en elkaar niet verstaan. Wat kies je? Ook deze redacteur gaat in de praktijk voor de piep. Ook omdat de knops te groot zijn om altijd mee te nemen.

Sennheiser claimt echter de oplossing te hebben gevonden voor dit probleem. De SoundProtex gehoorbeschermingsdopjes zijn zo gemaakt dat ze wel dempen, maar toch een akoestisch juist geluid doorlaten.

Een setje van deze Sennheiser SoundProtex oordopjes komt met drie formaten in het doosje. De oordopjes zijn zo gemaakt dat je ze gemakkelijk zou moeten kunnen schoonmaken. Het moet dan ook niet alleen een beschermende aankoop zijn, maar ook een duurzame. Naast gebruik tijdens concerten is er ook een full block filter voor wie de oordopjes gebruikt voor bijvoorbeeld tijdens het klussen of op kantoor om ongestoord te kunnen doorwerken. Sterker nog, zwemmers kunnen ze ook gebruiken om water uit de gehoorgang te houden.

Ga je voor de luxere Sennheiser SoundProtex Plus, dan krijg je een complete filterset. Niet alleen het filter voor luide muziek, maar ook filters voor het geluidsniveau van festivals en op kantoor zitten er naast het full block filter bij.

De standaarduitvoering van deze gehoorbeschermers gaat €39,90 kosten terwijl de Plus uitvoering voor €79,90 over de toonbank schuift. In beide gevallen komen ze met drie pasvormen in het doosje.

Sennheiser SoundProtex kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.