Logo GadgetGear.nl
Xgimi Multi-Angle Stand
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xgimi introduceert multi-angle standaard voor projectors

Superhandig voor wanneer je jouw portable Xgimi projector op vakantie meeneemt. Xgimi introduceert nog snel voor iedereen er op uit trekt de Xgimi Multi-Angle stand.

Met deze speciale standaard is het mogelijk om ook op ongelijke grond, je projector recht neer te zetten, of om de projectie te optimaliseren voor schuin lopende projectieoppervlakken waarbij de automatische correctie op de projectiehoek onvoldoende is. Met de standaard kun je de hoek tot 120-graden corrigeren. Om te zorgen dat jouw projector niet omvalt, weegt deze speciale projectorvoet 2KG.

De Xgimi Multi-Angle Stand gaat €89,99 kosten en is onder anderen geschikt voor hun eigen MoGo 2 Pro, MoGo 2, Halo+, MoGo Pro+, Halo, MoGo Pro en MoGo projectors. Projectors als de Elfin passen helaas niet op de voet.

Xgimi kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.