Xgimi Mogo 2 Pro
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xgimi lanceert de Mogo 2 Pro

Onlangs lanceerde Xgimi de opvolger voor de Xgimi Mogo Pro die goud won in de review bij GadgetGear.nl. De compacte speaker met Android TV FullHD projector kreeg eerder deze maand eindelijk een opvolger.

Wat de projectors van Xgimi onderscheidend maakt is niet zo zeer dat ze mobiel zijn. Het is vooral de automatische aanpassing op het oppervlak waarop je projecteert. Die technologie heeft in de Mogo 2 Pro een flinke upgrade gekregen naar ISA 2.0 en werd tijdens de CES eerder dit jaar gepresenteerd. Hiervoor projecteert de projector een patroon dat door een kleine camera in de behuizing wordt uitgelezen om zo de projectie optimaal aan te passen op het oppervlak. Daarbij was ISA al in staat om objecten in het projectieoppervlak te herkennen en te ontwijken toen dit werd geïntroduceerd in de Xgimi Elfin die ook goud won in haar review. Daar komt nu automatische keystone correctie bij net als autofocus en oogbescherming. Om dit mogelijk te maken, gebruikt de projector nu een 30 TOF camera zoals we die kennen van de Huawei en Samsung smartphones die jaren geleden hun camera’s konden gebruiken om objecten in 3D te kunnen scannen.

De Mogo 2 Pro komt met een FullHD projector met een lichtopbrengst van 350 ISO-lumen met daarbinnen HDR10 ondersteuning. De projectie levert een scherm op tot 200 inch.

Net als haar voorganger blijft de projector compact met een hoogte van 17 centimeter en een gewicht van nog geen kilo.

Xgimi Mogo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.