Logo GadgetGear.nl
LG RE100 billboard
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LG belooft met RE100 over te stappen op hernieuwbare energiebronnen

RE100 is een internationaal initiatief dat bedrijven stimuleert om zuiniger om te gaan met de energiebronnen die we op aarde hebben. LG heeft zich hieraan gecommitteerd en maakt de overstap naar hernieuwbare energie.

LG is van plan om tegen 2050 (over 27 jaar) alle kantoren en andere locaties die het heeft over te hebben op 100% hernieuwbare energie. In 2030 zou de eerste 60% al over moeten zijn en in 2040 moet de teller al op 90% staan. Het klinkt wellicht als lang vooruit duwen van het onderwerp, maar vergeet niet dat LG ook locaties heeft op plekken waar hernieuwbare energie wellicht lastiger te verkrijgen is. We gaan er vanuit dat LG veel van de oplossingen om stroom te genereren en op te slaan, zelf zal produceren gezien de timeline om dit tot uitvoering te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.