Metal Gear Solid Snake Eater
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Konami komt met remaster Metal Gear Solid Δ

Wellicht heb je nog niet eerder van Metal Gear Solid Δ gehoord. Dat is niet geheel raar. Jaren na de release van Metal Gear Solid V, heeft Konami besloten een aantal oudere Metal Gear titels opnieuw uit te brengen op consoles. Een stukje recycling dat het bedrijf al jaren doet om te blijven cashen op het populaire werk van ontwikkelaar Hideo Kojima.

Metal Gear Solid Δ is dus geen geheel nieuwe titel. Het gaat om een remaster van Metal Gear Solid 3 Snake Eater. Die titel verscheen zelfs nog op de Nintendo 3DS. Het was toen de grootste game op die 3DS ooit. Daarbij zouden de originele verhaallijn en stemmen behouden blijven, maar is de engine onder de game wel fors aangepakt. Door het getal 3 te vervangen, kan Konami deze remake beter richten op fans die pas bij Metal Gear Solid 5 zijn ingestapt op de series. Het Delta karakter zal door hen veelal niet geïdentificeerd worden met het getal 3 dat onderstreept dat het om een oudere titel gaat. Bovendien ziet het er wel tof uit. Ook belangrijk. Delta is het vierde karakter uit het Griekse alfabet.

Metal Gear Solid kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.