Crusher Wireless ANC 2
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Skullcandy lanceert de Crusher ANC 2

Toen ik in 2017 de Crusher Wireless mocht reviewen, was ik meteen fan van het concept. Deze series komt namelijk met een vibrerende motor dat muziek, films en games nog intenser maakt. Dat werd onlangs nog opgevolgd met de Inequelity Crusher en er was ook al een tijdje de Crusher ANC met actieve ruisonderdrukking. Die uitvoering krijgt sinds deze week opvolging met de Skullcandy Crusher ANC 2.

Skullcandy behoort nog altijd tot de zeldzame groep audiopioniers die echt durven te experimenteren om op te vallen in het stiekem toch wel wat saai wordende landschap van de headset. Inmiddels heeft de vibratietechnologie dan ook de mooie naam Adjustable Sensory Bass Technology meegekregen. Dit omdat je ten alle tijden de intensiteit van de vibratiemotor kunt bijstellen en de vibraties worden afgestemd op de basslines van de muziek, films en games die je speelt. Het instellen van de intensiteit kan nu niet alleen via een instelwiel op de oorschelp, maar ook via de digitale assistent die in de headset zit of via de app.

In deze tweede generatie met ANC zit een verbeterde ruisonderdrukking, aar kun je ook met Skull-iQ Smart Feature Technology de headset nog verder aan jouw voorkeuren aanpassen. Bovendien zijn de oorschelpen vergroot voor een comfortabelere pasvorm en moet een aanpassing in de hoofdband ervoor zorgen dat je de headset de hele dag comfortabel kunt blijven gebruiken. De headset is bovendien met twee apparaten tegelijk te koppelen zodat je gemakkelijk schakelt tussen laptop en smartphone.

De Skullcandy Crusher ANC 2 gaat €229,99 kosten.

Skullcandy Crusher ANC kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.