Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Lavador Retail B.V., eigenaar YourMacStore, Failliet Verklaard

Het avontuur zit er voor nu op voor YourMacStore. De online Apple reseller is in het faillissement van het moederbedrijf meegetrokken. Het faillissement is donderdag 9 februari al uitgesproken te Utrecht.

Opvallend is dat YourMacStore geen dochteronderneming was, maar een handelsnaam van de organisatie. De BV telde drie personeelsleden. Er is niets bekend over een eventuele doorstart van de webshop. Wie nog bestellingen en of reparaties heeft uitstaan kan zich bij curator M.M. Eveleens van VKB melden. Houdt er rekening mee dat goederen eigendom zijn van de onderneming, waardoor je als klant een schuldeiser wordt. Onder anderen de belastingdienst staat dan vooraan in de rij van schuldeisers. YourMacStore werd in 2014 opgericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.