Logo GadgetGear.nl
HEMA ♥ SodaStream collectie
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Hema lanceert eigen SodaStream apparaat en flessen

SodaStream kennen we allemaal als het merk van PepsiCo waarmee je zelf een ‘SPA-rood’ kunt maken, ofwel bruiswater voor weinig. Het enige dat je nodig hebt zijn de CO2 cylinders van SodaStream en een beetje siroop als je voor een DIY frisdrankje gaat. HEMA mag haar eigen variant op het apparaat verkopen.

De HEMA variant heet de HEMA ♥ SodaStream en lijkt een iets slankere uitvoering van de SodaStream Terra Zwart te zijn. Ook de eigen SodaStream flessen van HEMA lijken qua design sterk op de originele waterflessen van de Terra, maar met een HEMA opdruk.

De timing van HEMA lijkt zeer scherp te zijn. Met de inflatie gaan overal de prijzen omhoog. Zelf frisdrank maken kan daarbij echt een uitkomst zijn voor gezinnen waar het water aan de lippen staat, maar ze toch liever water met een smaakje en een bubbeltje drinken. Daarnaast is het zelf opbruisen van water veel beter voor het milieu dan flessen die door een recyclingsysteem moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.