Logo GadgetGear.nl
VanMoof S3
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

KwikFit: VanMoof onderdelen zijn op

Een deel van de kracht van het ontwerp en de innovatie van VanMoof zaten hem in de maatwerk onderdelen die het merk voor haar fietsjes ontwierp en liet produceren. Nu het faillissement op de loer ligt, slaan VanMoof gebruikers aan het hamsteren om hun fiets nog zo lang mogelijk te kunnen gebruiken.

Kwik-Fit is een van de weinige reparatiepartners van VanMoof. Sinds de reparatiewerkplaatsen van VanMoof op slot zitten, kreeg het merk buitengewoon veel reparatieverzoeken. Allemaal betaald, want garantiewerk nam KwikFit niet meer aan. Logisch, want VanMoof is beschermd tegen schuldeisers en zal de rekening van KwikFit waarschijnlijk niet meer betalen.

Inmiddels blijken de onderdelen bij KwikFit op. Hoewel het bedrijf zegt in gesprek te zijn met VanMoof over de aankoop van meer onderdelen, moeten het afwachten wat de toekomst is van het merk aldus BNR.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.