Logo GadgetGear.nl
Oppo Reno 8
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Was de Oppo Reno 8 eigenlijk bedoeld als de OnePlus 10?

Op de Chinese webshop Weibo verscheen deze week een wel heel bijzondere persrender. In onze review lieten we je al weten dat de OnePlus 10 Pro zonder basismodel kwam. Mogelijk heeft moederbedrijf Oppo besloten om die als Reno 8 op de markt te zetten.

Oppo Reno 8

Oppo en OnePlus lenen al jaren hardware designs van elkaar. Zo zijn de Oppo Reno 7, Oppo Find X5 Lite en OnePlus Nord CE 2 5G exact hetzelfde toestel.

Nu duikt er een Oppo Reno 8 op met een uiterlijk dat wel heel dicht ligt aan dat van de OnePlus 10 Pro. Een kleine wijziging in het camera-eiland en vooral geen Hasselblad branding. Zelfs de matzwarte afwerking op de render suggereert hetzelfde te kunnen zijn als dat van de zwarte OnePlus 10 Pro. Wel is de behuizing net iets kleiner. Dit zien we ook terug in de specs. De Reno 8 komt met een iets kleiner AMOLED display en het display lijkt ook vlak te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.