Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Winnen: 3x James Bond – No Time to Die op 4K Blu-Ray

Het is heel wat jaartjes geleden, maar we mogen weer een hele dikke bondfilm weggeven. En dit keer mag dat zelfs op 4K Blu-Ray, zodat je Bond in de beste kwaliteit ooit kunt beleven. Oh wacht, weet je niet waar dit over gaat? Lees de review!

Je krijgt dus de James Bond: No Time To Die (4K Ultra HD Blu-ray) uitvoering die bij Bol voor €33,80 in de lijst staat. Dat is dus de uitvoering met FullHD en 4K Blu-Ray schijfjes.

Wil je één van deze Blu-Rays van onze vrienden van Universal Pictures. winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt de hele dag de tijd!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.