Arjan Olsder
Arjan Olsder

Homey stopt toch niet met IFTTT

Homey heeft al jaren als doel om overal mee te verbinden. Het bekende IFTTT was één van de eerste diensten waar het smart home bolletje mee kon verbinden. Slim, want IFTTT bood al ondersteuning voor heel veel apparaten.

Maar verbinden met IFTTT is verre van gratis. Homey had zelfs al besloten om de ondersteuning voor IFTTT stop te zetten per februari 2022 omdat het eenvoudigweg te duur zou zijn geworden. Die beslissing draaien ze nu terug voor Homey Pro gebruikers. Die kunnen met behulp van de Homey app IFTTT gewoon in hun flows blijven combineren.

De reden dat Homey het besluit terugdraait zou een belangrijke wijziging in de voorwaarden van IFTTT zijn. Hierdoor is het platform nu beter betaalbaar voor het platform.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.