Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xgimi lanceert de Halo+ mobiele projector met 900 lumens

Onlangs lanceerde Xgimi de Aura, haar eerste short throw laserprojector. Nu volgt alweer een nieuwe mobiele projector die feller is dan alles dat we tot nu toe hebben getest van het merk. De Xgimi Halo+.

De Xgimi Halo+ is de tweede generatie in de Halo series van het merk. Waar de eerste nog een DLP projector was met een lichtopbrengst van 600~800 ANSI Lumens, komt de HALO+ met 900 ANSI Lumens binnen. Dat is zelfs nog feller dan de Xgimi Elfin.

Ook deze projector komt met Xgimi’s X-VUE 2.0 image engine die als beeldverbeteraar de 60Hz beelden voor de projector moet optimaliseren. Met ondersteuning voor HDR10 moet deze projector meer detail in donkere en lichte vlakken laten zien.

De projector draait op Android 10.0 met Chromecast Built-In en een speciale game mode die de latency van de projector terugbrengt naar 26.5ms. Wat voor een projector echt heel netjes is. Door de fast boot staat Android in 6 seconden op het scherm.

De projector komt met een optische sensor. Deze zorgt er voor dat de keystone correctie automatisch wordt toegepast. Daarnaast is er autofocus en obstakel herkenning. Dat laatste zorgt ervoor dat het beeld objecten op de muur probeert te omzeilen.

De projector bevat een 59 Watt batterij. Daarmee neem je de projector dus ook mee naar buiten, waar hij het zo’n twee uur zal uithouden. Lang genoeg dus voor een mooie voetbalwedstrijd of een film.

Voor de audio heeft het merk weer inkopen gedaan bij Harman / Kardon. Dit levert een soundsystem op met twee 5 Watt speakers met DTS-HD en Dolby Audio ondersteuning.

Xgmi Halo Plus kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.