Review: Freaky op Blu-Ray

Freaky kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Het is het Halloween weekend. Van Universal Pictures ontvingen we afgelopen week Freaky. Opnieuw een horror met Katheryn Newton die toch vooral ook om te lachen is.

Katheryn Newton kennen we namelijk vooral van Happy Death Day, Hunt en Detective Pikachu Zij wordt bijgestaan door niemand minder dan comedy veteraan Vince Vaughn.

De film neemt ons mee in het verhaal van The Boston Butcher. Een psychopaat die wordt gestuurd door een magische dolk uit het Azteekse rijk. Wanneer The Butcher probeert om de scholier Millie te vermoorden, raken beiden gewond. De vloek die op de dolk rust, zorgt ervoor dat de twee van lichaam wisselen. De schattige Millie moet er in eerste instantie vooral aan wennen dat ze een piemel heeft, terwijl The Butcher handig gebruik maakt van dat hij ineens een schattig meisje is geworden.

Bonus

Universal heeft haar best gedaan de Blu-Ray vol te proppen met lekker veel bonusmateriaal. Niet alleen commentaartracks, maar ook een special over regisseur Christopher Landon en de stempel die hij op het horror genre zet.

Conclusie Freaky op Blu-Ray

Hoewel Freaky aardig wat bloed bevat, is het vooral een waanzinnig grappig horroravontuur. Ook als je weinig met het genre hebt, is de kans groot dat je 112 minuten lang met een grijns op je gezicht zit.

Freaky kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Erg leuke grappen
  • Goed acteerwerk
  • Bizarre situaties

THE BAD

  • Flinterdun verhaal, maar dat is prima
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram