Logo GadgetGear.nl
Xgimi Halo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xgimi lanceert de Halo+ slimme projector

Afgelopen jaar las je onze lovende review over de Xgimi Mogo Pro. Inmiddels zijn we aan het testen met de Xgimi Elfin projector en daar zijn we ook enorm enthousiast over. Die review lees je later deze week. Ondertussen heeft Xgimi de Halo+ gepresenteerd.

De Halo series lijkt de opvolger voor de Mogo series. Ook hier gaat het om een grote Harman/Kardon speaker met een ingebouwde slimme projector. Net als de Xgimi Halo, komt de Xgimi Halo+ met een FullHD projector. In dit geval is de LED versterkt naar 900 ANSI Lumens waardoor de projector ondersteuning biedt voor HDR10+ content.

Xgimi Halo

De Xgimi Halo+ komt met een sneller systeem om het beeld scherp te stellen. Net als de Elfin, komt deze projector met automatische keystone correctie. Zowel horizontaal als verticaal. Ook deze slimme projector draait op Android TV 10. De interne accu is sterk genoeg om twee uur te projecteren terwijl je op pad bent. De projector krijgt een prijskaartje mee van $859. Waarschijnlijk zal de euro prijs niet veel afwijken van die van de vorige generatie.

Xgimi Halo kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.