Xgimi Elfin
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xgimi lanceert de Elfin Smart LED Projector

Onlangs las je de review van de bijzondere Xgimi MoGo Pro projector. Deze wordt nu opgevolgd met een platter model. Afgelopen week lanceerde Xgimi de Elfin Smart LED Projector.

Net als bij de MoGo speakers, gaat het om een projector die met een Harman/Kardon speakerset komt. Hoewel projectors vaker met speakers komen, wist Xgimi met de MoGo op dat gebied echt enorm indruk te maken. Het is de verwachting dat dit met de Elfin ook zo zal zijn.

De projector projecteert content tot FullHD resolutie met een maximaal formaat van 200 inch. Achter de projectie zit een LED die 800 ANSI Lumens levert. Dit met ondersteuning voor zowel horizontale als verticale auto keystone correctie. Ook komt deze projector met autofocus.

Net als andere projectors van het merk, komt de Xgimi Elfin Smart LED Projector met een officiële Android TV erop. Je kunt dus al je apps gebruiken, maar ook streamen naar de projector via Chromecast.

Xgimi Elfin

Met het nieuwe ontwerp, is de Xgimi Elfin Smart LED Projector slechts 5CM hoog. In het platte kastje zitten twee 3W speakers verwerkt die door Harman/Kardon speciaal voor de Elfin zijn ontworpen.

Beschikbaarheid

De Xgimi Elfin Smart LED Projector is nu verkrijgbaar voor $649.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.