Drie keer Harry Potter en de Steen der Wijzen op 4K Blu-Ray
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Winnen: 3X Harry Potter and the Philosopher’s Stone 4K Blu-ray steelbook

Zojuist las je de review van Harry Potter en de steen der wijzen. Twintig jaar na de originele release, is de film terug in op 4K Blu-Ray, met ondersteuning voor HDR en de laatste audiocodecs. Daarnaast is er ook de magical movie mode. Een echt bijzondere steelbook uitgave dus.

Drie keer Harry Potter en de Steen der Wijzen op 4K Blu-Ray

Nog toffer is dat onze vrienden van Warner Bros. drie GadgetGear lezers gelukkig willen maken. We hebben namelijk drie extra exemplaren gekregen die we aan jullie mogen uitdelen!

Wil je één van deze waanzinnige prijzenpakketten van onze vrienden van Warner Bros. winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt de hele dag de tijd!

Harry Potter kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.