Logo GadgetGear.nl
3x Godzilla vs. Kong op Blu-Ray
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Winnen: 3x Godzilla vs. Kong op Blu-Ray

Gisteren las je alles over Godzilla vs. Kong. Arjan bestempelde deze release als misschien wel de beste in de hele Monsterverse van Legendary Pictures. Van Warner Bros. mogen we vandaag drie exemplaren weggeven!

De Blu-Ray bevat de volledige 113 minuten tellende film. Daarnaast krijg je ook al het bonusmateriaal. Dat is nog een uur playtime!

3x Godzilla vs. Kong op Blu-Ray

Wil je één van deze Blu-Rays van onze vrienden van Warner Bros. winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt de hele dag de tijd!

Godzilla vs. Kong kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.