Winnen: 2X Mortal Kombat en Batman op Blu-Ray

Dit weekend lees je alles over Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms en Batman – The Long Halloween Part 2. Deze top animatiefilms van Warner Bros. zijn net uit en dit weekend maak jij kans om de films te winnen!

In Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms moet Lord Raiden met zijn team het Earthrealm verdedigen tijdens het Mortal Kombat toernooi van Shao Kahn. Ondertussen probeert Scorpion een belangrijk object veilig te stellen om te voorkomen dat het universum wordt vernietigd.

In Batman – The Long Halloween Part 2 neemt onze gevleugelde superheld het op tegen Holiday terwijl diverse superschurken aan Arkham Asylum weten te ontsnappen. Aan Batman, James Gordon en Harvey Dent de klus om Gotham veilig te stellen.

Ook tof is dat onze vrienden van Warner Bros. twee GadgetGear lezers gelukkig gaan maken. Van beide films hebben we twee extra Blu-Rays ontvangen om weg te geven!

Wil je één van deze waanzinnige prijzenpakketten van onze vrienden van Warner Bros. winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt de hele dag de tijd!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.