Review: Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Alle belangrijke karakters gaan in gevecht
  • Prima verhaallijn
  • Kijkt lekker weg
  • Mooie animatiestijl

THE BAD

Onlangs las je bij ons over de release van de Mortal Kombat film van Warner Bros. Kort na die release, volgt Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms. Een toffe anime uit het MK universum.

Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms is de opvolger van Mortal Kombat Legends – Scorpion’s Revenge. Als je bang bant dat je deze film niet kunt kijken als je het origineel niet hebt gezien, geen zorgen. Ik heb de eerste ook niet gezien. Het enige dat je moet weten is dat Scorpion vast zit in de Hel en daaruit probeert te ontsnappen om wraak te nemen na de dood van zijn broer Sub-Zero.

Het verhaal van Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms wijkt niet heel veel af van dat van de grote film. Ook dit keer zet de grote Shao Kahn de toekomst van aarde op het spel. Lord Raiden en zijn vechters moeten naar Outworld reizen om daar de aarde tijdens het Mortal Kombat toernooi te verdedigen. Daarbij ligt de nadruk op de rol van vechter Liu Kang.

Ondertsussen staat Scorpion ook voor een uitdaging. Hij moet de oude Kamidogu proberen te vinden. Dit oude voorwerp kan de ‘One being’ tot leven wekken. Dat wezen zal het complete universum vernietigen.

Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms trakteert haar fans op alles dat je zou verwachten. Alle grote vechters uit de gameserie krijgen hun plek in de verhaallijn. Van de prachtige Sonya Blade tot Shang Tsung. Natuurlijk draait het om de epische gevechten tussen de strijders. Daar krijg je echt genoeg van.

Bonusmateriaal

Warner Bros. heeft de Blu-Ray release van lekker veel extra’s voorzien. Naast de gag reel, gaan de makers van de film dieper in op de verhaallijn en de relatie tot het Mortal Kombat universum. De film wordt met DTS Master Audio en Dolby Audio op de schijf gezet en duurt 79 minuten.

Review: Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms

Conclusie Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms

Mortal Kombat Legends – Battle of the Realms is gewoon een heerlijke animatiefilm voor fans van de serie. Hoewel deze zonder twijfel niet zo’n groot budget had als de Mortal Kombat film, moet ik heel eerlijk zeggen dat ik hier veel meer van heb genoten.

Mortal Kombat Legends kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.