Vtech komt met DJ set voor kids

Jong gedaan is oud geleerd. Iedereen die zijn of haar koters wilt klaarstomen voor de clubs, kan nu al terecht bij Vtech. Na toet toet auto’s komen wat hun betreft de boom boom beats van de Kidi DJ Mix.

Vtech Kidi DJ Mix

De Kidi DJ Mix is losjes geïnspireerd op de populaire draaitafels en mixpads van grote DJ merken als Pioneer. Al is dit DJ deck gericht op koters van 6-7 jaar. In totaal zijn er 2.000 mix combinaties die kids met de Kidi DJ Mix kunnen uitvoeren. Om de sfeer wat te verhogen zit er ook een discolamp in die synchroon loopt met de muziek. Die muziek kan via bluetooth of een directe verbinding met een smartphone worden gestreamd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram