Logo GadgetGear.nl
Twitch
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Twitch opent DJ kanaal

Als DJ kun je nu niet alleen meer livestreamen op YouTube en TikTok. Ook gamestreamer Twitch opent de deuren nu voor DJ’s om hun livesets te delen met de wereld. Hiervoor wat overigens wel iets nodig.

Twitch heeft namelijk eerst deals met muzieklabels moeten sluiten. Anders mogen DJ’s niet streamen met muziek waar copyrights op zitten. Het is immers een vorm van openbaarmaking. Om het gemakkelijker te maken, stelt Twitch zelf een muziekbibliotheek beschikbaar om zeker te zijn dat DJ’s niets draaien waar geen overeenkomst voor is afgesloten. Ook is het mogelijk om DJ kanalen te sponsoren, wat goed nieuws is voor streaming DJ’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.