XS4All webhosting stopt per 1 oktober 2021

onder anderen de overname van HCCnet, is XS4All ook verantwoordelijk voor de webhosting van vele websites. Per 1 oktober stopt de provider hiermee. Lees wat jij moet doen om jouw website overeind te houden.

Misschien wat verwarrend, maar het is niet zo dat alle hosting stopt. Wanneer je een gratis homepage hebt en gebruikt, blijft deze wel overeind. Het gaat om alle andere hostingdiensten van XS4All die stoppen.

XS4All migreert geen websites en adviseert niet in het kiezen van andere hosting. GadgetGear.nl wordt succesvol gehost op de premium servers van Cyberfusion terwijl veel kleinere projecten van ons draaien op servers van HostMijnWebsite.com. Dit moet je zelf regelen. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, kun je leunen op organisaties als WebsiteNazorg.nl die gespecialiseerd zijn in het verhuizen van websites.

Heb je op 1 oktober jouw website en mailboxen nog niet overgezet, wordt alle data gewist. Een verhuiscode voor het domein aanvragen duurt 10 dagen.

De reden dat XS4All stopt met het aanbieden van hosting zouden de marktomstandigheden zijn. XS4All ziet zichzelf als een te kleine speler om concurrerend te kunnen zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram