XS4All en KPN
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Vanaf vandaag kun je geen XS4All abonnementen meer afsluiten

Eerder dit jaar stopte XS4All met haar webhosting. Iets dat veel stof deed opwaaien daar duizenden websites met spoed verhuisd moesten worden in de laatste weken dat XS4All nog hosting bood. Nu trekt KPN nog harder aan de stekker die het merk in leven houdt.

Hoewel bestaande klanten voor nu nog bestaande klanten blijven, stopt het vandaag met de mogelijkheid om nog een ‘nieuwe’ klant van XS4All te worden. Wil je een XS4All product, wordt je doorverwezen naar de website van KPN met haar alternatief voor de XS4ALL dienst.

XS4ALL zelf bestaat al sinds maart van 2020 niet meer. KPN hield nog wel de merknaam aan, maar is druk bezig deze uit te faseren. De verwachtingen zijn dat bestaande XS4ALL klanten komend jaar over moeten op KPN abonnementen en dat de naam XS4ALL daarna definitief in de mottenballen zal worden gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.