XS4All en Proximus stoppen met webhosting

Zowel in Nederland als in België hebben internet providers aangegeven te stoppen met het aanbieden van webhosting. Voor leden was het een goedkope manier om een eigen website online te zetten.

Proximus (België)

Provider Proximus uit België stopt per 30 april met het aanbieden van haar webhosting pakketten. Deze UNIX hosting leverde gebruikers een online ruimte op van 50MB. Leder die dit in hun abonnement hebben zitten, hebben daarmee ineens het recht om vroegtijdig hun contracten te ontbinden tot 30 april. Wie toch zijn of haar site online zou willen houden, moet een extra Bizz Online abonnement aanschaffen.

XS4All (Nederland)

Bij XS4All gaat per 1 oktober de stekker eruit bij gebruikers van haar hosting diensten. Voor XS4All gebruikers wordt geen alternatief geboden. Die moeten bij hostingbedrijven als hostmijnwebsite.com aankloppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram