XS4All en KPN
Arjan Olsder
Arjan Olsder

XS4All en Proximus stoppen met webhosting

Zowel in Nederland als in België hebben internet providers aangegeven te stoppen met het aanbieden van webhosting. Voor leden was het een goedkope manier om een eigen website online te zetten.

Proximus (België)

Provider Proximus uit België stopt per 30 april met het aanbieden van haar webhosting pakketten. Deze UNIX hosting leverde gebruikers een online ruimte op van 50MB. Leder die dit in hun abonnement hebben zitten, hebben daarmee ineens het recht om vroegtijdig hun contracten te ontbinden tot 30 april. Wie toch zijn of haar site online zou willen houden, moet een extra Bizz Online abonnement aanschaffen.

XS4All (Nederland)

Bij XS4All gaat per 1 oktober de stekker eruit bij gebruikers van haar hosting diensten. Voor XS4All gebruikers wordt geen alternatief geboden. Die moeten bij hostingbedrijven als hostmijnwebsite.com aankloppen. Er is zelfs een WebsiteNazorg.nl XS4ALL verhuisservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.