Rick and Morty op DVD
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Winnen: 3x Rick and Morty seizoen 1-4 op DVD!

Zojuist kon je de review van Rick and Morty Seasons 1-4 lezen. De series komt ook uit op DVD. Onze vrienden van Warner Bros. waren zo aardig om drie exemplaren extra op te sturen. Die mogen we namens WB aan jullie weggeven!

Deze DVD boxsets bestaan ook uit de eerste vier seizoenen van de succesvolle serie. Ook hier weer met heel veel bonusmateriaal voor de fans. Als je wilt weten wat precies, lees dan onze review.

Rick and Morty op DVD

Wil je één van deze waanzinnige prijzenpakketten van onze vrienden van Warner Bros. winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt tot en met 31 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.