Winnen: 3x Rick and Morty seizoen 1-4 op DVD!

Zojuist kon je de review van Rick and Morty Seasons 1-4 lezen. De series komt ook uit op DVD. Onze vrienden van Warner Bros. waren zo aardig om drie exemplaren extra op te sturen. Die mogen we namens WB aan jullie weggeven!

Deze DVD boxsets bestaan ook uit de eerste vier seizoenen van de succesvolle serie. Ook hier weer met heel veel bonusmateriaal voor de fans. Als je wilt weten wat precies, lees dan onze review.

Rick and Morty op DVD

Wil je één van deze waanzinnige prijzenpakketten van onze vrienden van Warner Bros. winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt tot en met 31 augustus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram