Rick and Morty op Blu-Ray
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Review: Rick and Morty Seasons 1-4 op Blu-Ray

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • 41 dolle afleveringen
  • Hele toffe bonus items voor de fans

THE BAD

Een briljante uitvinder. Een onzekere kleinzoon. Volwassen taalgebruik. Seksuele referenties. Volwassen thema’s. Geweld. Rick and Morty Seasons 1-4 zijn uit op Blu-Ray en daar is deze reviewer heel blij mee.

Okay, de seizoenen van Rick & Morty zijn ook al een tijdje te vinden op de grote N, maar deze reviewer heeft liever zo min mogelijk compressie op zijn cartoons en er is meer waarom je als fan deze uitgave in huis wilt halen.

Ieder seizoen van Rick and Morty is namelijk op een eigen Blu-Ray geperst. In totaal is dat goed voor 41 afleveringen. Ofwel 820 minuten aan onzinnige avonturen in FullHD met Dolby Audio en DTS-HD ondersteuning.

Je snapt dat het met zoveel uiteenlopende avonturen dat het heel lastig is om in deze review op het verhaal van het wat ongemakkelijke, maar zeer vermakelijke duo in te gaan. Maar stiekem hoop ik ook dat dit niet hoeft en dat je al fan bent van de animatieseries.

Rick and Morty op Blu-Ray

Bonus

Het gaat dan ook vooral om de extra’s die je op het schijfje zal vinden. Warner Bros. heeft de discs namelijk volgepropt met verwijderde scenes en sketches, maar ook wat meer diepgaande content. Denk daarbij vooral aan materiaal dat echter de schermen is geschoten. Hierdoor krijg je een goede indruk van de enorme creativiteit die achter de series schuilgaat. En dat kan je allemaal niet streamen op de grote N.

Conclusie Rick and Morty Seasons 1-4 op Blu-Ray

Het lastige met een fysieke release wanneer je de content ook al op de grote N aan het streamen bent, is om het interessant te houden. Nu ben ik een pixelpurist en ben ik altijd voor een fysiek schijfje om van te kijken. Maar als fan van de series wordt ik ook heel gelukkig van het bonusmateriaal. Dat is echt smullen!

Rick and Morty kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.