Logo GadgetGear.nl
PowerA Spectra Enhanced Wired Controller for Nintendo Switch
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

PowerA lanceert de Spectra Enhanced Wired Controller for Nintendo Switch

De Nintendo Switch OLED komt eraan en bij PowerA hebben ze daarvoor aan een nieuwe controller gewerkt. De Spectra Enhanced Wired Controller for Nintendo Switch ziet er qua design uit als een perfecte match voor het nieuwe uiterlijk van de console.

PowerA Spectra Enhanced Wired Controller for Nintendo Switch

De Spectra Enhanced Wired Controller for Nintendo Switch is een bedrade controller met ingebouwde verlichting. Deze beschikt over maximaal 8 kleuren die in een regenboog effect kunnen schijnen. De analoge sticks zijn van anti-frictie ringen voorzien voor een soepeler gameplay. Achterop zitten nog extra programmeerbare triggers om je te helpen met lastige knop combinaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.