Dremel 8260
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Draadloze Dremel 8260 sterker dan de bedrade versie

Bosch laat graag zien hoe sterk het gelooft in haar accutechnologie. Haar voorbeeld vandaag is de Dremel 8260. Niet alleen is de accuduur verbeterd ten opzichte van de vorige draadloze Dremel, hij zou zelfs krachtiger zijn dan de laatste 230v variant.

Bosch claimt dat de Dremel 8260 20% krachtiger is dan de Dremel 4250 die gebruik maakt van een 230 V snoer. En dat op een 12 Volt accu. Die accu zou ook een twee keer langere gebruiksduur moeten opleveren.

Dremel 8260

Maar er zit meer vernieuwing in deze nieuwste Dremel. Zo is dit de eerste Dremel met een bostelloze motor. Met andere woorden, een motor die langer mee moet gaan dan in de Dremels dit tot nu toe zijn geproduceerd.

My Dremel app

Ook nieuw is dat deze draadloze multitool is voorzien van bluetooth en een app. Daarmee zie je live de status van de accu van jouw multitool alsmede de snelheid. Ook kun je snel zien welke boortjes en andere gereedschappen je moet selecteren voor een bepaalde klus. Wanneer je jouw Dremel via de app registreert, krijg je nog een jaar extra garantie.

Nieuwe Dremel Max accessoires

Bosch komt met een nieuwe accessoire lijn voor de Dremel. Onder Dremel Max worden accessoires geleverd die zich veel meer richten op professioneel en langdurig gebruik. De lijn lanceert met zeven accessoires die onder anderen compatible zijn met EZ SpeedClic.

Beschikbaarheid

Dremel Max accessoires komen nu al in de winkel te liggen. De Dremel 8260 verschijnt in november. De Dremel zal verkrijgbaar komen in een tasje met kleine accessoire set voor €209 of een luxere aluminium koffer met uitgebreide hoeveelheid accessoires voor €299.

Dremel 8260 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.