Logo GadgetGear.nl
Winnen In the line of fire
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Winnen: 3x In the line of fire op 4K Blu-Ray

Het is weer classic movie weekend bij GadgetGear. Via onze vrienden van Sony Pictures hebben we weer een toffe mail & win voor jullie. Ditmaal maak je kans op één van de vijf Blu-Ray schijfjes van In the line of fire.

Wil je één van deze waanzinnige prijzenpakketten van onze vrienden van Sony Pictures winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Winnen In the line of fire

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt tot en met 31 mei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.