Arjan Olsder
Arjan Olsder

Saldo OV Chipkaart opwaarderen wordt gemakkelijker

Terwijl er in de landen om ons heen volop gebruik wordt gemaakt van de gewone bankpas, blijft Nederland voorlopig nog gebruik maken van de OV Chipkaart om het openbaar vervoer te betalen. Toch wordt dit met de laatste update weer wat gemakkelijker.

Het was al mogelijk om online extra saldo voor jouw OV kaart te bestellen. Dan moest je echter nog wel langs een automaat om het saldo ook echt bij te laten schrijven op jouw pasje. Vanaf nu wordt de mutatie direct uitgevoerd wanneer je voor het eerst weer ergens incheckt met je OV Chipkaart. Wel is het zo dat de functie voor nu beperkt is tot de gebruikers van NS Reizigers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.