Mi Smart Band 6
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi lanceert nieuwe Smart Band en FHD Projector

Xiaomi bracht vandaag meer mee dan alleen maar nieuwe smartphones. Het merk introduceerde ook een nieuwe wearable en een nieuwe FullHD projector met een lichtopbrengst van 1.300 ANSI lumen.

Mi Smart Band 6

Lang, lang geleden heb ik zelf nog de eerste Mi Smart Band mogen reviewen. Toen al enorm goedkoop en zeer volledig. Die traditie lijkt Xiaomi te hebben voortgezet in de vorm van de Mi Smart Band 6. Inmiddels met een groter AMOLED kleurendisplay, maar nog steeds goedkoop. Het display heeft nu een doorsnede van 1,56 inch. Daarmee is hij 50% groter dan de vorige generatie. Bovendien kan deze uitvoering met 30 work-outs worden gebruikt. Het bandje kan SpO2, hartslag en beweging meten. De Xiaomi Smart Band 6 gaat €44,99 kosten.

Mi Smart Band 6

Mi Smart Projector 2 Pro

Hij gaat €999 kosten, maar dan haal je wel een sterke FullHD projector van Xiaomi in huis. Deze compacte projector heeft een lichtopbrengst van 1.300 ANSI lumen en kan HDR10 kleuren weergeven. Er zijn 10 Watt speakers ingebouwd met DTS-HD en Dolby Audio ondersteuning. De projector draait zelf Android TV en bevat daarmee ook Chromecast en Google Assistant.

Mi Smart Projector 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.