Cricut Mug Press
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Cricut lanceert de mug press, nog niet in Nederland

Onlangs lasje de review van de Cricut EasyPress 2 op GadgetGear. Een handige pers om zelf T-shirts van een vinyl print te voorzien. Maar hoe plak je jouw creaties op een koffiemok? Cricut introduceerde onlangs de Cricut Mug Press.

De Cricut Mug press is een op maat gemaakte tool voor mokken. Met de mug press smelt je jouw creaties op mokken. Niet alleen van standaard vinyl, maar ook creaties met Cricut Infusable Ink. Dat zijn speciale transfers met prints. De speciale transfer materialen zijn geschikt voor de vaatwasser en gebruik in de magnetron. Voor een optimaal resultaat adviseert Cricut wel om de Cricut Mug Blanks aan te schaffen, blanco mokken van Cricut zelf.

Cricut Mug Press

Beschikbaarheid

De Cricut Mug Press lijkt voorlopig alleen in de VS te koop voor $249,93. Een losse mok kost $5,99. Je kunt ook mokken in bulk kopen. Voor $99,99 krijg je er 15. Op het moment van schrijven is alles al out of stock.

4 reacties

        1. Ik ga er vanuit dat ze, net als bij de Easy Press, ergens een tabel neerzetten met temperaturen en tijden. Het maken van jouw ontwerpen gaat natuurlijk gewoon op jouw Cricut met Design Space.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.