Xiaomi brengt haar transparante TV’s naar Nederland

Wil je echt opvallen? Koop dan een OLED TV zonder backpanel. Oftewel, een TV die compleet transparant is. Een technologie die we eigenlijk alleen uit de marketingwereld kennen en waarvan we toch wel heel nieuwsgierig zijn hoe dat in het echt uitpakt.

Tot voorkort bracht Xiaomi haar transparante OLED TV’s alleen in Azië op de markt. Dit jaar komt de Mi TV Lux OLED Transparent Edition ook naar Nederland. Een 4K TV waar je dus dwars doorheen kijkt. De TV komt met een 55 inch display, een snelheid van 120Hz en een kleurendiepte van 10-bit. Xiaomi noemt alleen dat de TV te zien zal zijn bij de MediaMarkt Amsterdam Arena. Xiaomi lijkt dus niet direct te mikken op enorme verkoopaantallen. Hoe dan ook, wij zijn heeeeeel nieuwsgierig!

Mi TV Lux OLED Transparent Edition

Daarnaast gaat Xiaomi ook haar 4K Mi TV Q1 75” in Nederland verkopen. Meer details over die TV volgen later. Daarmee is Xiaomi smartphonefabrikanten als Huawei, Honor en OnePlus voor met de introductie van een TV in Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram